Gezellig restaurant aan de Belgische kust

De Puinhoop – Bredene - RestaurantDe Puinhoop is een gezellig restaurant in Bredene met een gevarieerde menukaart. De zaakvoerder staat er nog zelf achter het fornuis, dus u kunt er vanop aan: lekker eten verzekerd. Hij serveert streek- en seizoengebonden gerechten en kiest resoluut voor dagverse producten.

Keuken doorlopend open

De keuken is elke dag open vanaf 11u30 de hele dag door. Woensdag is de sluitingsdag. Vanaf Pasen tot eind september is De Puinhoop zeven dagen per week geopend.

Mosselen op verschillende wijzen

Heb je zin in mosselen? Dan ben je hier zeker aan het juiste adres. De zaak is gespecialiseerd in mosselen bereid op verschillende wijzen: op Bredense wijze, Provençale, in wijn enzovoort. Het zeetje heeft ook nog ander lekkers te bieden: elke dag wordt verse vis (onder andere pladijs, tong en paling) aangevoerd en deze schat uit de zee wordt door de chef verwerkt in heerlijke gerechten zoals het befaamde Normandische vispotje.

Reserveer alvast je tafeltje

Reserveer nu je tafeltje in dit restaurant in Bredene. Zaakvoerder Werner Wanseeuw ontvangt u met open armen. Ook als u nog vragen hebt of meer informatie wenst over de verschillende diensten kunt u steeds hem contacteren.